Adakah Anda Nak Buat Bisnes, Tapi Buntu Tak Tau Nak Mula Dari Mana?


Atau Anda Dah Buat Macam-Macam Bisnes Tapi Masih Gagal!

Saya tunjukkan kepada anda keuntungan 5 angka yang saya perolehi selepas mendaki tangga kejayaan.

Penafian: Ini bukan satu jaminan bahawa anda juga akan dapat keuntungan yang sama seperti penulis. Ia sangat bergantung kepada usaha gigih kita.

Penafian: Ini bukan satu jaminan bahawa anda juga akan dapat keuntungan yang sama seperti penulis. Ia sangat bergantung kepada usaha gigih kita.

Penafian: Ini bukan satu jaminan bahawa anda juga akan dapat keuntungan yang sama seperti penulis. Ia sangat bergantung kepada usaha gigih kita.

Saya Akan Tunjukkan Rahsianya Supaya Anda Juga Boleh Memiliki Bisnes Yang Sentiasa Buat Untung Setiap Bulan!


Assalamualaikum wbt. Semoga Allah memuliakan anda, bakal jutawan beriman sekalian.

Adakah anda sedang merancang untuk berhenti kerja & memulakan perniagaan sendiri? Atau mungkin ada saving yang banyak tapi tak tahu nak invest kat mana?

Atau mungkin anda sudah hampir give up sebab dah macam-macam bisnes cuba. Dah beribu-ribu keluar modal. Tapi masih tetap rugi.

Atau mungkin hutang anda semakin menggunung disebabkan kegagalan bisnes yang lepas.

Anda boleh tarik nafas lega sekarang! Izinkan saya untuk berkongsi kepakaran & pengalaman saya mendaki tangga kejayaan dalam bisnes sehingga berjaya buat sales 6 angka sebulan.

Saya doakan mudah-mudahan ebook ini dapat membantu anda untuk buat keputusan bisnes apa yang bakal anda mulakan & terus berus berjaya. Kalau saya boleh, kenapa tidak anda!

-Hamizah Hamdan

Siapa Saya?


Orang kata nak tuntut ilmu kena kenal cikgu dulukan. Dah kenal, dah percaya, sangat mudah nak hadam ilmu. ­čÖé

Jadi, dengan rendah diri, izinkan saya share sedikit tentang diri saya.

Saya Hamizah Hamdan Dari Felda Bukit Waha, Kota Tinggi Johor. Lahir pada 3 Febuari 1981. No asas metafizik saya no 6. Orang besi. The rest anda boleh kira sendiri. hihihi.

Alhamdulillah saya ada banyak pengalaman & ilmu untuk saya kongsikan dengan anda semua. Jumpa saya face to face nanti. Anda boleh tanya apa jua soalan. Inshaallah saya jawab dengan sepenuh jiwa raga saya.

Saya graduan Kejuruteraan Mekanikal USM, bekas Senior Engineer Dyson Manufacturing Sdn. Bhd. Saya adalah pengarah Al Ujab Group Sdn. Bhd. juga Pengurus Waha Hills Canopy & Enterpise dan juga merupakan trainer online & offline marketing.

Inshaallah saya boleh mengajar Zero Cost Marketing, FB Ads, Google Ads, Youtube Marketing, Whatsapp Marketing, Basic NLP Practioner (Matching, Anchoring, Closing dan banyak lagi)

Izinkan saya untuk kongsikan artikel tentang saya di dalam utusan Malaysia.

Mudah Sangatkah Untuk Berjaya Dalam Bisnes?


Saya mula bisnes sejak umur 8 tahun lagi. Sekarang umur saya sudah 37 tahun. Bermaksud hampir 30 tahun yang berada dalam bidang bisnes.

Dalam tempoh 30 tahun ini terlalu banyak kesusahan, cabaran yang saya hadap demi mengejar impian menjadi jutawan beriman. Selama lebih 26 tahun saya telah mencuba bermacam-macam bisnes. Dan menyebabkan saya kerugian beribu-ribu ringgit juga.

Akhirnya, penghujung tahun 2014 Allah rezeki kepada saya formula mulakan bisnes yang sangat AJAIB! Selepas jumpa Formula Mula Bisnes, setiap bisnes yang saya buat semuanya menguntungkan.

Bisnes kanopi tetap dengan sales & untuk 5 angka sebulan.

Bisnes homestay yang saya uruskan memberi pulangan juga 5 angka sebulan.

Dan bisnes supplement yang saya ketuai sangat mengujakan sehingga berjaya buat sales lebih RM200,000 sebulan.

Anda juga boleh jadi seperti saya, malahan lebih baik lagi jika anda berjaya menguasai ilmu & formula yang bakal anda miliki selepas mendapatkan ebook Seni Bisnes - Panduan Memulakan Bisnes Dari Kosong ini.

Semuanya saya kongsikan dengan terperinci dalam Ebook saya nanti.

Anda dah jumpa MENTOR yang sudah berjaya yang sanggup ajar anda sampai berjaya?

Jika belum. Saya sudi jadi MENTOR anda.

Bagaimana Seorang Wanita Mampu Uruskan Banyak Bisnes Sehingga Berjaya?


Diperingkat awal pembabitan saya dalam bisnes, semua kerja saya lakukan sendiri.

Kenapa? Sebab nak jimat duit. Tapi, selepas habis lebih RM40,000 untuk belajar bisnes, saya faham & saya yakin, bukan semua kerja saya perlu buat sendiri.

Yang paling penting dalam bisnes adalah bagaimana kita membahagikan tugas. Dan menggunakan circle of networking business untuk menyelesaikan segala persoalan bisnes dengan cepat & tepat.

Sedikit masa lagi anda akan mengusai ilmu yang sangat ajaib ini! Kita sebagai pengurus perlu bijak menyerahkan tugas kepada staf/ ejen kita.

Yang paling penting adalah jaga kesihatan badan & akal kita.

Otak nak pakai lama untuk fikirkan strategi bisnes yang mantap!

Yang pasti bila cakap saja pasal bisnes, pasal misi jadi jutawan beriman... banyak persoalan yang timbul.

  • Macamana nak pilih produk yang betul?

    Dah macam-macam produk cuba jual. Jual baju stok tak habis terpaksa pakai sendiri. Nak buka dobi tak mampu nak keluar modal beribu-ribu. Jangan risau, saya akan buat anda tersenyum & terang 4 jenis produk yang boleh anda pilih untuk mulakan bisnes. Ilmu ini sangat ajaib tau!

  • Saya dah muflis langsung tak ada modal. Boleh berjaya ke?

    Allahuakbar! Soalan ini akan saya jawab dalam Bab 3 ebook Panduan Mulakan Bisnes Dari Kosong. Anda pasti tersenyum gembira dengan solusi yang saya beri dalam ebook ini!

  • Saya masih bekerja. Sesuai ke nak mula buat bisnes?

    Nak berenti kerja takut. Nanti tak boleh bayar bil. Tak boleh sara keluarga. Boleh kah kalau tak payah berhenti kerja tapi nak berjaya dalam bisnes?

  • Macammana nak buat untung setiap bulan?

    Nak modal ribu-ribu untuk jadi stokis tak mampu. Mampu jadi dropship saja. Untung sikit aje. Boleh jadi jutawan ke?

  • Berapa modal untuk mulakan bisnes?

    Aku ni saving tak banyak. Ini ajalah duit yang tinggal. Kalau bisnes rugi memang kena kerja bertahun-tahun lagi nak kumpul duit. Banyak kah modal kena labur?

Disebabkan saya berjaya membesarkan perniagaan kanopi, bisnes homestay & bisnes suplement juga semakin berkembang sehingga ke hari ini.

Ramai yang tanya saya bagaimana saya boleh berjaya dalam bisnes? Bagaimana saya membuat keputusan untuk memulakan satu-satu bisnes sebab semua bisnes yang saya buat sekarang ni, semuanya ada hasil & berjaya.

Jadi, untuk menjawab soalan bertubi-tubi dari ramai kawan-kawan, saya adakan sedikit waktu saya untuk siapkan ebook istimewa ini.

Dan, yang paling penting sekali adalah saya nak bantu anda untuk buat pilihan yang tepat untuk memulakan bisnes pertama anda supaya anda terus berjaya di percubaan pertama.

Saya sangat-sangat simpati kepada kawan-kawan yang gagal dalam percubaan banyak bisnes.

Inshaallah. Semua persoalan tentang persediaan untuk memulakan bisnes akan terjawab dalam Ebook ini!

arrow

"Ebook Seni Bisnes - Panduan Bagaimana Memulakan Bisnes Dari Kosong!

Dapatkan Ebook Di Sini Sekarang ┬╗

Disclaimer: Ini adalah Ebook (electronic book). Ianya dalam bentuk softcopy dan dalam format PDF. Selepas anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal atau DVD fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Apakah Isi Kandungan Ebook Ini?


Ebook ni saya asingkan kepada beberapa bab:

  • Bab 1: Persediaan untuk memulakan apa-apa bisnes
  • Bab 2: Perlukah kita berhenti kerja untuk fokus bisnes?
  • Bab 3: Berapa modal untuk memulakan bisnes?
  • Bab 4: Siapakah pelanggan yang paling mudah nak beli produk kita & paling mudah untuk kita kaut keuntungan yang besar?
  • Bab 5: Produk apa yang senang nak jual & boleh terus boomkan sales?
  • Bab 6: Macamana nak gandakan sales?
  • Bab 7: Macamana kita boleh dapat untung yang besar tanpa perlu kita sibuk-sibuk uruskan bisnes kita setiap masa, setiap hari?
  • Bab 8: Adakah dengan hanya menubuhkan syarikat sendiri kita akan jadi jutawan?
  • Bab 9: Kenapa ramai orang gagal dalam bisnes dan terpaksa kembali bekerja?
  • Bab 10: Apakah flow terbaik untuk mulakan bisnes?

Ebook ini mengandungi 10 bab. Setiap bab saya pecahkan kepada beberapa bahagian secara terperinci. Yang pastinya, habis sahaja baca ebook ini terus boleh mula bisnes. Best Gilerrr!

Tunggu Dulu! Ebook Ini Tidak Sesuai Untuk 2 Golongan Ini.


Mintak maaf banyak-banyak. Saya terpaksa berterus terang! Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang. Ada segelintir yang memang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini.

Cuba check. Adakah anda dalam kategori orang yang tidak sesuai untuk memiliki ebook ini?

  • Orang Yang Rasa Dah Pandai & Tak Suka Belajar Dari Orang Lain

    Ilmunya mantul nanti jika anda tak bersedia nak belajar & terasa diri lebih banyak ilmu.

    Orang bisnes mesti fikir macam ni >> Ilmu yang aku ada tak penting! Itu memang aku dah tahu. Yang paling penting berapa banyak ilmu orang lain yang boleh aku ambik. Boleh aku belajar!

    Rugi sahaja beli ebook tapi tak guna langsung ilmu yang saya ajarkan. Padahal semua yang ajar ni adalah yang saya praktikkan dalam bisnes saya.

  • Orang Yang Sudah Ada Banyak Bisnes & Sudah Berjaya Jutawan

    Jika anda sudah lama menjalankan bisnes, mempunyai banyak bisnes & aset, ebook ini mungkin tidak sesuai untuk anda.

Well Done!! Jika anda Bukan dari Golongan Di Atas, Maka Anda LAYAK Untuk Memiliki Ebook ini!


Baiklah. Saya tahu anda sudah tidak sabar untuk mulakan bisnes! Saya pasti anda juga sudah pasang angan-angan untuk jadi jutawan beriman.

Anda bukan saja bakal memiliki satu ebook! Tapi, saya akan berikan PERCUMA banyak lagi ilmu:

Ya ini kos sebenar ebook ini beserta kesemua FREE Gift yang akan anda terima. Untuk mahir kesemua ilmu yang saya berikan secara PERCUMA kepada anda, saya sudah melaburkan lebih RM40,000.

Berulang alik dari Kota Tinggi ke Kuala Lumpur setiap minggu selama 4 bulan pada penghujung tahun 2014.

Berjauhan dengan anak & suami selama berbulan┬▓ termasuk tidur di surau stesen bas demi untuk menuntut ilmu┬▓ berharga yang saya nak bagi anda semua PERCUMA.

Dapatkan Ebook Di Sini Sekarang ┬╗

Berapa Harga Untuk Miliki Ebook Ini?


Kepada anda yang serius nak mulakan bisnes & terus nak berjaya dalam bisnes pertama yang anda buat & terus nak buat untung!

Ini adalah tawaran saya kepada anda! Jadi DAPATKAN SEKARANG!

RM39 Untuk 10 Orang pertama!

RM59 Untuk yang seterusnya..

Kepada anda yang serius nak mulakan bisnes & terus nak berjaya dalam bisnes pertama yang anda buat & terus nak buat untung!

Ini adalah tawaran saya kepada anda! Jadi DAPATKAN SEKARANG!

Dapatkan Ebook Di Sini Sekarang ┬╗

Ya Betul! Harga sekarang memang tak masuk akal.

Istimewa untuk 10 orang yang paling awal! Dapatkan ebook lengkap ini sebelum harga di naikkan lagi.

Klik butang di atas untuk membuat tempahan.

Disclaimer: Ini adalah Ebook (electronic book). Ianya dalam bentuk softcopy dan dalam format PDF. Selepas anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal atau DVD fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Masih Rasa Kurang Yakin Untuk Dapatkan Ebook ini?


Saya akan berikan anda satu lagi tawaran tak masuk akal. Saya tak mahu anda rugi masa macam saya. Niat saya cuma nak tolong anda.

Saya pernah berada di tempat anda. Jadi saya faham perasaan anda.

Anda takut pelaburan anda akan sia-sia? Atau mungkin anda rasa RM39 yang anda laburkan tidak berbaloi.

Hilangkan segala syak wasangka. Usah bimbang!

Sebab saya berikan anda jaminan pulangan wang 100%!

Selepas 3 hari tempahan dan jika anda tidak berpuas hati dan rasa langsung tidak dapat sebarang manfaat dengan kandungan ebook ini dan FREE gift yang saya berikan.

Saya akan pulangkan duit anda tanpa soal jawab.

Ya TANPA SOAL JAWAB! Anda hanya perlu emelkan rasa tidak puas hati tu kepada pihak penerbit di support@jualanpro.net. Dan saya akan pulang wang anda.

Tapi kan, sebenarnya.. Kalau anda perasan... Anda sebenarnya tak rugi se sen pun dengan membeli ebook ini. Semua risiko saya yang tanggung.

Dapatkan Ebook Di Sini Sekarang ┬╗